dijous, 1 de desembre del 2016

Assaig 1 de desembre

Avui és dijous i ens hem tornat a enfaixar per assajar castells. I l'objectiu era assajar el 9d4!
El 9d4 és un castell complex format per un nucli de tres i tres torres al voltant
Amb aquesta estructura, els dosos estan en posicions diferents, un està en posició de dos dret (a l'esquerra de la torre) i es posa dempeus damunt del baix, i l'altre està en posició de dos obert, posant un peu a un baix diferent (un a la dreta de la torre i l'altre al tres interior).
Aquest pom de dalt és diferent del que hem anat assajant fins ara, que corresponia al típic pom del quatre, amb tots dos dosos oberts. Diferent per la posició dels dosos, com comentàvem abans, però també per la pujada d'acotxador i enxaneta, que tots dos ho acaben fent pel dos obert.
Així doncs, la primera part de l'assaig, a banda dels necessaris rengles, hem practicat aquest pom.




L'estructura del 9d4, com vieeu consta de tres poms de dalt, que algunes colles coronen amb una única enxaneta, però que d'altres (com nosaltres) ho fan amb tres.

A la segona part de l'assaig hem muntat la base del castell i hem enfilat dosos i acotxadors fins les espatlles dels baixos.



L'estructura no ha tingut molt bona pinta, cal corregir molts errors, sobretot per colzes baixats i torres molt tancades, però és el primer cop que la provem...

Anirem practicant l'objectiu d'enguany.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada